Descargar AudioLibro La Dieta Dels Colors de Montse Folch

Descargar AudioLibro La Dieta Dels Colors de Montse Folch año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Dieta Dels Colors
 • Autor del audiolibroMontse Folch
 • Fecha de publicación: 27/5/2017
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónSalud y Dietas
 • ISBN: 9788416430147
 • Valoración del audiolibro: 8.06 de un máximo de 10
 • Votos: 738
 • Autor(a) de la reseña: Vitoriana Cosa
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.13 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 6/9/2018
 • Duración: 2 horas con 45 minutos (112 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 12/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: Vorbis - MPEG4 - WMA - MPC - WAV - FLAC - MP3 - AC3 (compresión ZIP - BZ - RAR - JAR - XZ - CAB - AZW)
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Duración del resumen (audio): 18 minutos (13 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - OneDrive - Mediafire - FileServe - Hotfile - JustBeamit - FreakShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una dieta senzilla, clara, efectiva i basada en la dieta mediterrània que t'ajudarà a perdre pes al tems que incorpores nous hàbits alimentaris saludables i lluites contra l'envelliment. Salut, bellesa, comoditat, sentir-nos millor amb el nostre cos, rejovenits i més àgils. Aquests són els principals objectius que ens fixem quan comencem una dieta i, tot i que són raons suficients per menjar de forma saludable durant la resta de les nostres vides, la realitat és que en general arraconem i recuperem els vells costums. La majoria de nosaltres estem sotmesos a un ritme de vida que ens fa difícil parar l'atenció necessària al nostre organisme i mimar-lo per aconseguir el benestar físic i psicològic. Als obstacles quotidians (poc temps per comprar i cuinar, àpats fora de casa, de compromís, etc.), s'hi afegeixen dietes que, sovint, exigeixen un alt nivell de sacrifici i són tan restrictives que ens fan abandonar ben ràpid. Per això la dieta dels colors és senzilla i variada, perquè una de les màximes és fer sempre del menjar un acte plaent i no convertir-lo en quelcom penós, cosa que augmentaria considerablement les nostres possibilitats de fallida. El menú de la nostra dieta es divideix en quatre colors:vermell per a les proteïnes, ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros del autor Montse Folch

Otros audiolibros del género o colección Salud y Dietas